Model Tip  
Km parcursi (maxim) An fabricatie (minim)
Pret (euro)
minim              maxim
 
  
  CAUTA
 
 

Acces rapid modele:

  Stiri:

  Masini-hybrid este prima firma din Romania care se ocupa cu importul de masini hybrid.


  Masini-hybrid este mai mult decat un simplu dealer auto. Pe langa rolul de consultant, este un agent si broker care actioneaza la nivel national in domeniul
automobilelor de pasageri noi si second hand.

  Cumpararea unei masini trebuie sa fie o placere pentru dvs. si nu o corvoada.

  Daca v-ati saturat de neseriozitate, de lipsa de interes din partea vanzatorilor, de stocuri si vorbe goale, atunci consultantii nostrii va vor da un raspuns prompt
insotit de cea mai buna solutie in materia auto.

  Misiunea noastra este sa fim un partener de incredere pentru clientii si furnizorii nostri. In acest scop ne-am organizat in mod eficient si flexibil. Personalul nostru bine pregatit sprijina integral aceasta conceptie.

  Daca v-ati saturat de consumurile exagerate ale autoturismelor pe carburanti conventionali, atunci trebuie sa optati pentru un autovehicol hybrid. Propulsia pe baza motoarelor hybrid nu numai ca va ofera o autonomie mult mai mare, dar reprezinta si viitorul in materie de motoare ecologice. Intr.-o era in care poluarea a ajuns la cote alarmante, este obligatia fiecarui dintre noi de a participa la diminuarea acestui fenomen extrem de nociv pentru fiecare dintre noi.


  Autovehiculele pot fi achizitionate in cash sau leasing. Se ofera gratuit consultanta in cazul optiunii "leasing".


  /!\ 5 motive pentru a alege o masina pe hybrid /!\

  Probabil ca multa lume se intreaba atunci cand vine vorba sa isi cumpere o masina, ce alegere ar trebui sa faca, daca sa fie diesel sau pe benzina.
  Cred ca printre cele doua alternative ar trebui sa o includeti si pe a treia, o masina hibrid. Avand in vedere faptul ca din ce in ce mai multe organizatii si producatorii din mai toate industriile isi indreapta atentia spre protejarea mediului, noi de ce sa nu o facem ?

  1. In primul rand o masina hibrid este o investitie pe termen lung. Daca aveti de gand sa o folositi mai mult in oras, sistemul de functionare al motorului electric poate ajunge pana la 100km/h pentru unele modele ceea ce inseamna ca veti economisi destul de multi bani in timp.

  2. In al doilea rand, ganditi-va ca protejati mediul. O masina hibrid atunci cand functioneaza pe motorul electric nu emite noxe si nu polueaza fonic deoarece acest gen de motoare sunt mult mai silentioase.

  3. Masinile hibrid existente pe piata la ora actuala sunt dotate cu tot felul de sisteme de ultima generatie. Deci nu va trebui sa va faceti griji ca va veti schimba masina prea curand.

  4. Fiind un trend aproximativ nou, achizitionarea unei masini hibrid a devenit un gest demn de apreciat de cei din jur si transfera soferului o imagine de om activ si constient de problemele globale.

  5. Nu in ultimul rand ganditi-va ca de acum nu veti mai ramane niciodata in pana deoarece masina se poate incarca de la orice priza intr-un timp relativ scurt iar din cate stim noi pana in prezent exista mai multe prize decat statii de carburanti.---------------------------------------------------------

19.03.2009 // Duster este primul crossover de la Dacia Conceptul pe care Dacia il va prezenta la salonul auto de la Geneva se numeste Duster si este un model de tip crossover, care combina formele unui automobil coupe cu cele ale unui vehicul de familie de tip...-> citeste mai departe.

19.03.2009 // Duster este primul crossover de la Dacia Conceptul pe care Dacia il va prezenta la salonul auto de la Geneva se numeste Duster si este un model de tip crossover, care combina formele unui automobil coupe cu cele ale unui vehicul de familie de tip...citeste mai departe.

19.03.2009 // Duster este primul crossover de la Dacia Conceptul pe care Dacia il va prezenta la salonul auto de la Geneva se numeste Duster si este un model de tip crossover, care combina formele unui automobil coupe cu cele ale unui vehicul de familie de tip...citeste mai departe.

---------------------------------------------------------
Curs Valutar - 07.02.2016

EUR: 4.5013 RON
USD: 4.0240 RON
CHF: 4.0583 RON

Convertor valutar instant

  

EUR:  
USD:  
CHF:  
RON: